Get Adobe Flash player

Reservations pricelist

New part
Hotel Popova Shapka / Slavija
rooms BB HB FB
1/2 2.000 2.300 2.600
1/3 1.800 2.100 2.400
1/4 1.600 1.900 2.200
Apartments
1/2,3,4 6.200 7.200 8.200
Old part
Hotel Popova Shapka / Slavija
rooms BB HB FB
1/2 1.700 2.000 2.300
1/3 1.500 1.800 2.100
1/4 1.300 1.600 1.900
Ski tickets
One drive
200
Ticket for 2 days 800
Ticket for 7 days 4.800
Season ticket
12.000

Fee rate for staying 61.00 den. at day for person

-for children under 6 years which are in room with their parents, there is no fee rate.

-for children from 6-12 years which are in room together with their parents, don't use bed and use children meal, there is 50 % fee rate.

-for children from 6-12 years which are in room together with their parents, on third bed and children meal, there is 70 % fee rate.

For AD ELEM Skopje personne, there is 30 % discount.

For groups, there is agreement price. Agency provision is by agreement.

 

 

Ценовник за резервации

 Хотел Попова Шапка / Славија

 нов дел

соби BB HB FB
1/2 1.000 1.200 1.500
1/3 900 1.100 1.300
1/4 700 900 1.100

Апартмани
1/2,3,4 2.800 3.600 4.400


Такса за престој 40.00 ден. на ден по лице

- за деца до 6 год. кои се во соба со родители на се плаќа.
- за деца од 6-12 год. кои се во соба заедно со родителите, не користат кревет, користат детски оброк се плаќа 50%.
- за деца од 6-12 год. кои се во соба заедно со родителите, на трет кревет и детстки оброк се плаќа 70%.
За вработени од АД ЕЛЕМ Скопје попуст 30%.
За групи цена по договор. Агенциска провизија по договор

 

ЦЕНИ ЗА СКИ БИЛЕТИ
дневен билет во работни денови (понеделник-петок)
600,оо
дневен билет во викенди (сабота и недела)
900,оо
Во случај на поголеми промени на цените на пазарот, го задржуваме правото на   корекција на цените.
 

Pool

Your impresiion of wintering in our hotels...
 

Subscribe for news