Get Adobe Flash player

Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...


Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...
Не сме задоволни
427  33.7%
Не сме ги посетиле
354  27.9%
Премногу сме задоволни
302  23.8%
Просечно сме задоволни
184  14.5%

Број на гласачи  :  1267
Прв глас  :  Среда, 03 Февруари 2010 13:00
Последен глас  :  Вторник, 07 Мај 2019 11:33