Get Adobe Flash player

ХотелиХотел ПОПОВА ШАПКА е хотел од "Б" категорија, се наоѓа покрај самите скијачки терени и располага со 53 соби (двекреветни, трикреветни и четирикреветни). Сите соби се со сопствена бања. Вкупниот капацитет е 190 гости. Хотелот располага со ресторан, аператив бар, ТВ сала, диско клуб, продавница, сервис за изнајмување на ски опрема, билијард, пинг-понг клуб, забавни игри и др.

 

Хотел СЛАВИЈА е хотел од "Б" категорија и располага со 33 соби (двекреветни, трикреветни и четирикреветни) и 6 апартмани. Сите соби се со сопствена бања. Хотелот располага со ресторан, тераса со поглед кон терените за скијање, сала за состаници, аператив бар, ТВ сала, продавница, сервис за изнајмување на ски опрема, билијард клуб, пинг-понг клуб, забавни игри, покриен базен и др.

 

Анкета

Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...
 

Пријава за новости