Get Adobe Flash player

Хотел Попова Шапка

 


Хотел ПОПОВА ШАПКА  е хотел од "Б" категорија, се наоѓа покрај самите скијачки терении и располага со 53 соби (двекреветни, трикреветни и четирикреветни) . Сите соби се со сопствена бања. Вкупниот капацитет е 190 гости.

Хотелот располага со ресторан, аператив бар, ТВ сала, диско клуб, продавница, сервис за изнајмување на ски опрема, билијард, пинг-понг клуб, забавни игри и др.

 

 

Анкета

Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...
 

Пријава за новости