Get Adobe Flash player

Новости

Новогодишна понуда 2017

НОВОГОДИШЕН АРАНЖМАН

 

- Новогодишен аранжман 3 (три) полни пансиони: 6.990,oo ден./ 114 еур

 

Новогодишен аранжман 2 (два) полни пансиони: 5.200,oo ден./ 85 еур

 

- Новогодишен аранжман 3 (три) полупансиони: 6.060,oo ден./ 99 еур

 

- Полупансион 31.12.2016 - 01.01.2017 година 3.100,oo ден.51 еур

 

- Свечена вечeра 31.12.2016 за вон пансионски гости 1.500,oo ден./ 25 еур

 

- Свечена вечeра со едно ноќевање и доручек 2.100,оо ден./ 35 еур

 

Happy-New-Year-2017

 

ЗАБЕЛЕШКА

Од вкупната аранжманска понуда со пансионско сместување за Новогодишниот аранжман, Ски Центарот Попова Шапка официјално ќе ги нуди само понудите за тродневен и дводневен аранжман - врз база на полни пансиони, додека останатите понуди ќе важат само доколку дел од сместувачкиот капацитет не се пополни до последните термини пред 31.12.2016

Напомена

- Начин на плаќање на профактура со мин. 50% авансна уплата

- Понудените аранжмани и цени за пансионско сместување се однесуваат за едно лице

- За деца на возраст од 5-12 години кои користат ресторански услуги и услуги за сместување одобруваме 30% попуст

 

Анкета

Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...
 

Пријава за новости