Get Adobe Flash player

Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...


Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...
Не сме задоволни
427  33.5%
Не сме ги посетиле
356  28%
Премногу сме задоволни
304  23.9%
Просечно сме задоволни
186  14.6%

Број на гласачи  :  1273
Прв глас  :  Среда, 03 Февруари 2010 13:00
Последен глас  :  Вторник, 11 Јануари 2022 07:24