Get Adobe Flash player

Контакти

ДУТ Попова Шапка ДООЕЛ Тетово
Дирекција Тетово
+389 44 330 464+389 44 330 464 

+389 44 330 734+389 44 330 734 
Факс
+389 44 330 464+389 44 330 464
Директор
+389 44 330 733+389 44 330 733
Хотел Попова Шапка
+389 44 361 108+389 44 361 108
+389 44 361 020+389 44 361 020
Хотел Славија
+389 44 361 030+389 44 361 122
+389 44 361 122+389 44 361 030


Анкета

Вашите импресии од зимувањето во нашите хотели...
 

Пријава за новости